• beeld_kenniscentrum.jpg Kenniscentrum

  De KvPA beschikt over een eigen kenniscentrum waar regelmatig cursussen worden gegeven. De Compact Clinics van de KvPA staan in ons vakgebied hoog aangeschreven en worden verzorgd door medewerkers en gastsprekers met een langdurige ervaring in diverse disciplines. Vanzelfsprekend zijn aan de Compact Clinics KRT- en KRM registratiepunten toegekend. Dankzij onze sponsoren bieden wij al een cursusavond (19:00 – 22:00 uur) vanaf €50,00.

Specialismen KvPA

U kunt patiënten verwijzen naar de KvPA voor parodontologie, implantologie, endodontologie, MKA, restauratieve tandheelkunde en halitose. Zonodig kunnen die geïntegreerd worden uitgevoerd waardoor de zorg maximaal wordt gewaarborgd. Ons behandelteam werkt bovendien samen met orthodontisten en een microbioloog.

26

Parodontoloog

Al ruim 30 jaar biedt de KvPA parodontologische zorg op het hoogste niveau. Van intake tot nazorg wordt uw patiënt met de grootste zorg begeleid door NVvP erkende parodontologen om tot een gezond en stabiel resultaat te komen. Met ons team van ervaren mond­hygiënisten heeft infectiecontrole de hoogste prioriteit. Vandaag de dag beslaat de parodontologie echter ook meer dan alleen pathologie bestrijden. Ook esthetische parodontale behandeling zijn op de KvPA aan de orde van de dag. Dus verwijs uw patiënt gerust voor een consult over esthetische correcties zoals een kroonverleging of recessiebedekking. 

Implantoloog

De KvPA was één van de eerste klinieken in Nederland die eind jaren '80 begon met het plaatsen van orale implantaten op grote schaal. Inmiddels zijn de technieken verfijnd en kunnen onze ervaren NVOI erkende implantologen nagenoeg alle complexe implantologische behandelingen in huis uitvoeren.

Als u dat wenst, kunnen onze restauratief tandartsen ook de suprastructuur voor u vervaardigen. Om een patiënt te verwijzen, klikt u hier.

Restauratief Tandarts

Met de toenemende complexiteit van behandelplannen en groeiende esthetische eisen van patiënten is het soms prettig om uitgebreid restauratieve behandelingen over te laten aan een collega met specifieke kennis op dit gebied. Daarom heeft de KvPA NVVRT erkend restauratief tandartsen en een bevlogen tandtechnicus in huis om met behulp van digitale technieken en persoonlijke aandacht tot een optimaal duurzaam en esthetisch resultaat te komen.

18

MKA-chirurg

Sinds 2013 kunnen uw patienten ook terecht op de KvPA voor kaakchirurgische behandelingen. In samenwerking met het AMC voert de ervaren MKA-chirurg dr. Frans Kroon behandelingen uit als gecompliceerde extracties en het beoordelen van afwijkingen van het mondslijmvlies. De kennis en kunde van het AMC in de comfortabele omstandigheden van de KvPA.

Endodontoloog

Meerdere wortelkanalen en eerder uitgevoerde behandelingen maken endodontologie tot een terechte differentiatie in de tandheelkunde. Daarom zijn er op de KvPA twee NVvE erkende endodontologen aanwezig om ingewikkelde wortelkanaal behandelingen op verwijzing voor u uit te voeren.

Mondhygiënist

Ook patienten zonder parodontitis kunnen bij onze mondhygiënisten terecht. Voor hun reguliere mondhygiëne­behandelingen kunnen deze patiënten op afspraak snel terecht bij ons team van deskundige mond­hygiënisten.

Beste patiënt.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Zoals u weet hanteert onze praktijkaltijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerdzodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen.

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

 1. Bent u positief getest op corona en <2 weken genezen?
 2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?
 3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomengehad:verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (>38⁰C)?
 4. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?
 5. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

 • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
 • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt.Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.
 • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
 • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
 • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team-KvPA