• beeld_kenniscentrum.jpg Kenniscentrum

    De KvPA beschikt over een eigen kenniscentrum waar regelmatig cursussen worden gegeven. De Compact Clinics van de KvPA staan in ons vakgebied hoog aangeschreven en worden verzorgd door medewerkers en gastsprekers met een langdurige ervaring in diverse disciplines. Vanzelfsprekend zijn aan de Compact Clinics KRT- en KRM registratiepunten toegekend. Dankzij onze sponsoren bieden wij al een cursusavond (19:00 – 22:00 uur) vanaf €50,00.

Specialismen KvPA

U kunt patiënten verwijzen naar de KvPA voor parodontologie, implantologie, endodontologie, MKA, restauratieve tandheelkunde en halitose. Zonodig kunnen die geïntegreerd worden uitgevoerd waardoor de zorg maximaal wordt gewaarborgd. Ons behandelteam werkt bovendien samen met orthodontisten en een microbioloog.

26

Parodontoloog

Al ruim 30 jaar biedt de KvPA parodontologische zorg op het hoogste niveau. Van intake tot nazorg wordt uw patiënt met de grootste zorg begeleid door NVvP erkende parodontologen om tot een gezond en stabiel resultaat te komen. Met ons team van ervaren mond­hygiënisten heeft infectiecontrole de hoogste prioriteit. Vandaag de dag beslaat de parodontologie echter ook meer dan alleen pathologie bestrijden. Ook esthetische parodontale behandeling zijn op de KvPA aan de orde van de dag. Dus verwijs uw patiënt gerust voor een consult over esthetische correcties zoals een kroonverleging of recessiebedekking. 

Implantoloog

De KvPA was één van de eerste klinieken in Nederland die eind jaren '80 begon met het plaatsen van orale implantaten op grote schaal. Inmiddels zijn de technieken verfijnd en kunnen onze ervaren NVOI erkende implantologen nagenoeg alle complexe implantologische behandelingen in huis uitvoeren.

Als u dat wenst, kunnen onze restauratief tandartsen ook de suprastructuur voor u vervaardigen. Om een patiënt te verwijzen, klikt u hier.

Restauratief Tandarts

Met de toenemende complexiteit van behandelplannen en groeiende esthetische eisen van patiënten is het soms prettig om uitgebreid restauratieve behandelingen over te laten aan een collega met specifieke kennis op dit gebied. Daarom heeft de KvPA NVVRT erkend restauratief tandartsen en een bevlogen tandtechnicus in huis om met behulp van digitale technieken en persoonlijke aandacht tot een optimaal duurzaam en esthetisch resultaat te komen.

18

MKA-chirurg

Sinds 2013 kunnen uw patienten ook terecht op de KvPA voor kaakchirurgische behandelingen. In samenwerking met het AMC voert de ervaren MKA-chirurg dr. Frans Kroon behandelingen uit als gecompliceerde extracties en het beoordelen van afwijkingen van het mondslijmvlies. De kennis en kunde van het AMC in de comfortabele omstandigheden van de KvPA.

Endodontoloog

Meerdere wortelkanalen en eerder uitgevoerde behandelingen maken endodontologie tot een terechte differentiatie in de tandheelkunde. Daarom zijn er op de KvPA twee NVvE erkende endodontologen aanwezig om ingewikkelde wortelkanaal behandelingen op verwijzing voor u uit te voeren.

Mondhygiënist

Ook patienten zonder parodontitis kunnen bij onze mondhygiënisten terecht. Voor hun reguliere mondhygiëne­behandelingen kunnen deze patiënten op afspraak snel terecht bij ons team van deskundige mond­hygiënisten.

Beste patiënt,

U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. In verband met het coronavirus hebben wij daarom besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan.

Onder acute zorg wordt verstaan

  • Trauma (ongevallen)
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute, heftige pijn
  • Acute ontstekingen

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk.

Mocht u symptomen van het coronavirus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen  blijven informeren.

We rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team KvPA