• beeld_verwijzers.jpg Verwijzers

    De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om alle specialistische zorg aan te bieden. Gelukkig kunnen patiënten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collegae die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak. De KvPA bewijst al meer dan 30 jaar dat zij uw betrouwbare partner is.

Kwaliteit van de KvPA

25De kwaliteit van de zorg in de KvPA wordt gegarandeerd doordat onze parodontologen erkend zijn door de NVvP, de implantologen en restauratief tandartsen door de NVVRT en NVOI, en de endodontologen door de NVvE. Klik hier voor de cv's van onze medewerkers. Daarnaast zorgt frequente nascholing en nauwe samenwerking met de universiteiten er voor dat steeds de nieuwste ontwikkelingen in de behandelingen worden toegepast. Bovendien zijn de mondhygiёnisten in de KvPA intensief getraind door onze parodontologen zodat het maximale resultaat wordt behaald bij de initiёle behandelingen en in de nazorgfase. Maar belangrijker is misschien nog wel dat de KvPA beschikt over een langdurige ervaring die verrassingen uitsluit en maximale zorg waarborgt. Ten slotte werkt de KvPA strict geprotocolliseerd wat is erkend met ISO certificering sinds 2011.

Beste patiënt,

U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. In verband met het coronavirus hebben wij daarom besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan.

Onder acute zorg wordt verstaan

  • Trauma (ongevallen)
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute, heftige pijn
  • Acute ontstekingen

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk.

Mocht u symptomen van het coronavirus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen  blijven informeren.

We rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team KvPA