• haringhappenkvpa.jpg Haringhappen 2019

    Exclusief voor onze verwijzers. De Kliniek voor Parodontologie Amsterdam nodigt u en uw medewerkers graag weer uit voor het jaarlijkse haringhappen. Uiteraard onder begeleiding van een uitgebreide borrel.

    Klik hier om u vandaag nog in te schrijven!

Communicatie met de KvPA

U kunt patiёnten verwijzen naar de KvPA met een verwijsbrief. Om het u gemakkelijk te maken, kunnen wij u een handig voorgedrukt verwijsblok toesturen dat is toegespitst op de behandelingen die de KvPA uitvoert. Ook kunt u een verwijsformulier invullen op deze site. Nadat wij uw patiёnt hebben gezien voor een eerste consult ontvangt u van ons een verslag en, indien van toepassing, kopieën van de parodontiumstatus en röntgenfoto’s. Op uw verzoek kunt u de gegevens ook digitaal ontvangen.

Tijdens de behandeling van uw patiёnt in de KvPA houden wij u regelmatig op de hoogte door middel van rapportages of telefonisch contact. Tijdens het behandeltraject zal de patient op het hart worden gedrukt om de reguliere controles en behandelingen bij u voort te zetten. Het is vanzelfsprekend dat alle patiёnten na afbehandeling direct zullen worden terugverwezen naar uw praktijk. Indien er andere behandelingen voortvloeien uit onze behandelingen zal dit altijd met u worden overlegd, bij voorkeur telefonisch.

Voor onze verwijzers is er overigens een speciaal telefoonnummer voor collegiaal overleg en verwijzingen met spoed: 020 - 646 4692.

www.kvpa.nl voor informatie
balie@kvpa.nl voor e-mail contact
020 – 646 4692 voor collegiaal overleg en verwijzingen met spoed.

Vul hier het online verwijsformulier in