• beeld_verwijzers.jpg Verwijzers

    De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om alle specialistische zorg aan te bieden. Gelukkig kunnen patiënten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collegae die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak. De KvPA bewijst al meer dan 30 jaar dat zij uw betrouwbare partner is.

Verwijzers

Via het verwijsformulier kunt eenvoudig u patiënt direct doorverwijzen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met uw patiënt.

Waarom doorverwijzen naar de KvPA?

De mogelijkheden voor tandheelkundige zorg zijn in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Daardoor is het in de algemene praktijk niet altijd mogelijk om specialistische zorg in de volle omvang te kunnen aanbieden. Gelukkig kunnen patiënten voor specifieke behandelingen worden verwezen naar collega's die zich hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het vak. Uiteraard wilt u dat uw patiënten na een verwijzing de beste zorg ontvangen en ook dat de samenwerking met u naar alle tevredenheid verloopt. De KvPA bewijst al meer dan 29 jaar dat zij uw betrouwbare partner is en de door uw verwezen patiënten state of the art behandelt. Dankzij deze optimale zorg, korte communicatie lijnen en regelmatige terugkoppeling zullen u en uw patiënten nooit voor verrassingen komen te staan.

Ook kan de KvPA helpen om uw kennis te vergroten. Bezoek onze compact clinics, lees één van onze publicaties, loop mee met de behandeling van uw patiënt of kom die ene lastige casus met ons bespreken op één van onze Q&A avonden. De KvPA denkt graag me u mee.