Uitgebreide ernstige parodontologische behandelingen

feb 11

Uitgebreide ernstige parodontologische behandelingen

0,00 Guido Rhemrev – Parodontoloog (NvvP)

Omschrijving Cursus


Ernstige parodontitis is iets wat we proberen te voorkomen, echter dit stadium komt nog met enige regelmaat voor onder onze patiënten populatie. Ernstig toegankelijke furcaties, diepe angulaire defecten of ernstig verdiepte pockets met fors aanhechtingsverlies zijn lokale risicofactoren voor progressie van parodontitis en uiteindelijk verlies van gebitselementen.

Parodontale behandeling is vaak zeker de moeite waard en moet een hoofdonderdeel zijn binnen het voorgestelde behandelplan. De volgende Compact Clinic neemt u mee in de behandeling van ernstige parodontitis.

Webinar:         Guido Rhemrev – Parodontoloog (NvvP)

Datum:            11 februari 2021 – 20:00 uur

Kosten:            Aangeboden

Deze cursus zit vol. U kunt zich niet meer inschrijven

Beste patiënt.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Zoals u weet hanteert onze praktijkaltijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerdzodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen.

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

  1. Bent u positief getest op corona en <2 weken genezen?
  2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?
  3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomengehad:verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (>38⁰C)?
  4. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?
  5. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

  • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
  • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt.Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.
  • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
  • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
  • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team-KvPA