dr. Paul de Kok, DDS, PhD


Erkend Restauratief Tandarts
Specialisme: Restauratieve tandheelkunde

 

Curriculum Vitae

Ingeschreven in het BIG-register

 

Opleiding

Paul de Kok studeerde tandheelkunde op ACTA en is erkend restauratief tandarts (NVVRT) op de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KvPA), waar hij op verwijzing patiënten met restauratieve en esthetische problemen behandeld. Daarnaast is Paul als universitair docent indirecte restauratieve tandheelkunde verbonden aan de afdeling Orale Functieleer van ACTA en doet hij onderzoek bij de afdeling Materiaalkunde. 

 

KvPA

Sinds 2008 is Paul werkzaam als restauratief tandarts in de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. Paul richt is op het esthetisch en functioneel herstel van tanden, kiezen en implantaten. De digitale ontwikkeling en artistieke kwaliteiten die hedendaagse tandheelkunde mooi en voorspelbaar maakt heeft zijn bijzondere interesse. Klik hier om enkele resultaten van zijn behandeling te zien. 

In deze hoedanigheid maakt Paul deel uit van het implantologieteam van de KvPA waarin gecompliceerde behandelingen multidisciplinair worden besproken en uitgevoerd door implantologen, restauratief tandartsen, orthodontisten en tandtechniekers. 

 

Nevenactiviteiten

Paul heeft vele Nederlandse en internationale publicaties op zijn naam staan. Paul de Kok is actief lid van meerdere wetenschappelijke verenigingen, waaronder de NVVRT (Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde) en de AAFP (American Academy of Fixed Prosthodontics) en hij geeft nationaal en internationaal regelmatig lezingen op zijn vakgebied.