Omgaan met mondige patiënt

jun 05

Omgaan met mondige patiënt

99,00 Drs. Jeanne Bakker

Omschrijving Cursus

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort. Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden.

Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen. En daar gaat deze praktische workshop over: wat je kunt doen als je een niet-te-vermijden-Draak in je omgeving hebt. Voorafgaand aan de training krijg je twee vragenlijsten, een over jezelf en een over een draak-van-een-mens in je omgeving. Deze vormen het uitgangspunt voor tijdens de workshop. Via allerlei hilarische en herkenbare voorbeelden en wetenschappelijke onderbouwing, nemen we alle variaties op gedrag door. Je kent jezelf beter, weet hoe je overkomt en vooral hoe je draken kunt temmen.

Lees hier meer informatie over de workshop.

Inschrijven

Bij cursussen gemarkeerd met een asterisk (*) ontvangt u een elektrische tandenborstel van Oral-B na het invullen van een vragenlijst.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dit gebeurt in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg).