N. (Nooshin) Entezami

Gnatholoog

Nooshin Entezami

Ook voor gnathologische problemen kunnen uw patiënten nu terecht bij de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. Ons behandelteam is daartoe versterkt met erkend tandarts-gnatholoog Nooshin Entezami.

Nooshin Entezami specialiseerde zich aan het ACTA tot tandarts-gnatholoog, nadat zij dertien jaar als algemeen practicus ervaring had opgedaan: eerst als waarnemer in diverse praktijken en later in haar eigen praktijk. Als tandarts-gnatholoog is zij gespecialiseerd in alle facetten van de gnathologie.

 

Een oplossing voor veel klachten

Merkt u in uw praktijk dat slijtage door de uitwerking van zuren en bruxisme een toenemend probleem is? Het opbouwen van afgesleten dentities behoort tot Nooshin’s specialiteiten. Ook patiënten met klachten aan kauwspieren en kaakgewrichten zijn bij haar aan het juiste adres. Dat geldt eveneens voor patienten met klachten op het gebied van slaapstoornissen.

Alle patiënten worden behandeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Vanzelfsprekend is Nooshin erkend door de Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde (NVGPT)

 

Optimale kwaliteit

 

Vanaf nu ondersteunen de specialisten van de KvPA u dus vanuit een nóg breder tandheelkundig behandelspectrum. Patiënten kunnen snel terecht en voor alle disciplines geldt dat u kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogstaande behandeling plus een optimaal serviceniveau. Natuurlijk wordt u te allen tijde uitgebreid en snel over onze verrichtingen geïnformeerd.

BIG-geregistreerd.
Nooshin_Entezami.jpg

Beste patiënt.

De Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KvPA) is –onder strikte voorwaarden- weer open voor reguliere behandelingen.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.  

Zoals u weet hanteert onze praktijk altijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerd,

zodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen. 

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

 1. Bent u positief getest op corona en < 2 weken genezen?
 2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?               
 3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomen gehad:  verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (> 38⁰C)?
 1. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?               
 2. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?                                                              

UW AFSPRAAK

 • Heeft u binnenkort een afspraak? Wij nemen contact met u op over uw afspraak.
 • Is uw afspraak in de afgelopen weken afgezegd? Wij nemen contact met u op voor een nieuwe afspraak.
 • Bent u bang om te komen? Of twijfelt u of u tot een risicogroep behoort? Bespreek uw zorgen gerust met de assistente die u belt.

 

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

 

 • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
 • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt. Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.

 

 • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
 • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
 • U kunt alléén per pin betalen aan de balie.
 • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

 

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

 

Team-KvPA

 

De KvPA is op werkdagen van 8.30 - 12.30 uur en 13.30-17.00 uur telefonisch bereikbaar.