N. (Nooshin) Entezami

Gnatholoog

Nooshin Entezami

Ook voor gnathologische problemen kunnen uw patiënten nu terecht bij de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. Ons behandelteam is daartoe versterkt met erkend tandarts-gnatholoog Nooshin Entezami.

Nooshin Entezami specialiseerde zich aan het ACTA tot tandarts-gnatholoog, nadat zij dertien jaar als algemeen practicus ervaring had opgedaan: eerst als waarnemer in diverse praktijken en later in haar eigen praktijk. Als tandarts-gnatholoog is zij gespecialiseerd in alle facetten van de gnathologie.

 

Een oplossing voor veel klachten

Merkt u in uw praktijk dat slijtage door de uitwerking van zuren en bruxisme een toenemend probleem is? Het opbouwen van afgesleten dentities behoort tot Nooshin’s specialiteiten. Ook patiënten met klachten aan kauwspieren en kaakgewrichten zijn bij haar aan het juiste adres. Dat geldt eveneens voor patienten met klachten op het gebied van slaapstoornissen.

Alle patiënten worden behandeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Vanzelfsprekend is Nooshin erkend door de Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde (NVGPT)

 

Optimale kwaliteit

 

Vanaf nu ondersteunen de specialisten van de KvPA u dus vanuit een nóg breder tandheelkundig behandelspectrum. Patiënten kunnen snel terecht en voor alle disciplines geldt dat u kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogstaande behandeling plus een optimaal serviceniveau. Natuurlijk wordt u te allen tijde uitgebreid en snel over onze verrichtingen geïnformeerd.

BIG-geregistreerd.
Nooshin_Entezami.jpg