M. (Mallalai) Berreklouw

Restauratieve tandheelkunde

 

Opleiding
Mallalai Berreklouw heeft de 6- jarige opleiding Tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) afgerond. Tevens heeft zij een propedeuse Bio- Medische Wetenschappen en Mondzorgkunde. Mallalai is sinds 2003 al werkzaam in de Tandheelkunde. Zij is een zeer gedreven, ervaren, all- round tandarts met een hoge eisen voor kwaliteit en duurzaamheid. Mallalai heeft zich gespecialiseerd in de esthetische en restauratieve tandheelkunde door diverse (inter)nationale cursussen te volgen op dit vakgebied. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met stand correcties met behulp van doorzichtige beugels. Mallalai is erg geduldig en kan goed overweg met angstige patiënten.
 
KvPA
Sinds 2018 is Mallalai werkzaam als prothetist/ restauratief tandarts in de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam. In nauwe samenwerking met het multi- disciplinaire team van de kliniek, kan zij de functie van het gebit herstellen en de esthetiek verbeteren bij zowel complexe als minder complexe tandheelkundige problemen. Bij de kliniek kan zij volledig haar passie voor tandheelkunde uitvoeren zoals zij die altijd voor ogen heeft gehad. Tandheelkunde op hoog niveau.
 
Nevenactiviteiten
Mallalai werkt momenteel mee aan een onderzoek van het UMCG naar de hechting van keramieke restauraties (facings/ inlays/ kronen) aan het oppervlak van tand in de algemene praktijk.

BIG-geregistreerd. KRT-geregistreerd.