Programma overzicht Compact Clinics 2020

De Compact Clinics van de KvPA staan in ons vakgebied zeer goed aangeschreven. Logisch, want ze zijn kort en bondig, bieden “state of the art” nascholing en worden vanuit de kliniek verzorgd door medewerkers met een langdurige ervaring in de parodontologie, implantologie, endodontolgie en halitose. Ook gerenommeerde docenten van buiten de kliniek zijn dit jaar bereid gevonden om hun expertise met u te delen. Voor uw eigen praktijkprogramma hoeft u niet te vrezen: de Clinics vinden zoals gebruikelijk in de avonduren plaats. Vanzelfsprekend zijn aan de Compact Clinics KRT- en KRM registratie-punten toegekend. Dankzij onze sponsoren bieden wij al een cursusavond (19:00-22:00 uur) voor minder dan € 75,00.

  • Een cursusavond al voor minder dan € 75,-.
  • Dankzij onze sponsoren betaalt u een gering bedrag.
  • U ontvangt een onderwijscertificaat van de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam.
  • De KvPA is geregistreerd als onderwijsinstelling bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Locatie en cursussecretariaat:

Christel de Boer
Kliniek voor Parodontologie Amsterdam

Weerdestein 117
1083 GH Amsterdam
T. 020 64 60 727
F. 020 64 64 445
E.compactclinics@kvpa.nl (Dit email adres is uitsluitend bedoeld voor correspondentie over de Compact Clinics.)

Compact Clinics

Beste patiënt,

U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft. In verband met het coronavirus hebben wij daarom besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020. Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te gaan.

Onder acute zorg wordt verstaan

  • Trauma (ongevallen)
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute, heftige pijn
  • Acute ontstekingen

Indien u een (lang)lopende behandeling heeft en hierover vragen heeft, neem dan contact op met de praktijk. Ook voor overige vragen over uw behandeling kunt u zich telefonisch wenden tot de praktijk.

Mocht u symptomen van het coronavirus hebben én een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen  blijven informeren.

We rekenen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team KvPA