Compact Clinics Lustrum - 35 jaar

De KvPA bestaat dit jaar 35 jaar en dat prachtige lustrum hadden wij graag samen met u gevierd. Locatie, sprekers en cateraar stonden allemaal in de startblokken, maar helaas blijft dat draaiboek door het coronavirus voorlopig in de kast liggen. 

We vinden het erg jammer, want we keken ernaar uit om onze samenwerking te vieren. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet! En dus bewaren we onze plannen en verplaatsen we onze lustrumviering naar een nader te communiceren datum.

Om u ook op afstand te blijven inspireren en u een kijkje te geven in wat ons lustrumcongres u gaat brengen, bieden wij u twee online Compact Clinics kosteloos aan!


Bekijk hieronder het cursusaanbod en meld u direct eenvoudig aan. We hopen u te zien tijdens onze clinics!

Compact Clinics

Vol

jan 19

Uitgebreide gebitsrehabilitatie

0,00 Johan Cossé, Implantoloog (NVOI)

Meer informatie

Vol

feb 11

Uitgebreide ernstige parodontologische behandelingen

0,00 Guido Rhemrev – Parodontoloog (NvvP)

Meer informatie

Beste patiënt.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Zoals u weet hanteert onze praktijkaltijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerdzodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen.

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

  1. Bent u positief getest op corona en <2 weken genezen?
  2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?
  3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomengehad:verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (>38⁰C)?
  4. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?
  5. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

  • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
  • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt.Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.
  • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
  • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
  • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team-KvPA