Wat onze klanten van ons vinden

Al 9 beoordelingen
René Brandt - 05-04-2018
“Dankzij vakkundig werk van dr Rhemrev en assistenten heb ik weer voldoende kauwvermogen teruggekregen na een ernstig defect veroorzaakt door parodontitis. ”
Marie-Louise Veenekamp - 12-01-2018
“Ik heb een flapoperatie gehad, uitgevoerd door professor Winkel: wat een kundige en lieve man. Een dag later.belde hij me op: hij was nog niet tevreden. Er was toch nog een stukje wat gedaan moest worden vond hij en dus op zijn kosten. Wát een perfectionist! En het is ook nog eens esthetisch dus heel mooi gedaan en weinig pijn! Aanrader!!!
Helaas kan ik niet meer dan vijf sterren geven. Voor mij een score 10 voor deze kliniek waar ook de assistenten en de baliemedewerkerrs ontzettend lief en aardig zijn!”
Constantin - 16-05-2017
“Al jaren zeer goede zorg, ben blij hiermee”
Anke van de Plas - 03-04-2017
“Super geholpen. Ben zo blij met de restauratie van mijn gebit. Durf weer voluit te lachen!”
Liv Agthoven - 03-03-2017
“Veel van mijn grote zorgen zijn weggenomen door het deskundige en betrokken team.”

Laat ook een review achter

Lees meer reviews op

Beste patiënt.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Zoals u weet hanteert onze praktijkaltijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerdzodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen.

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

  1. Bent u positief getest op corona en <2 weken genezen?
  2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?
  3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomengehad:verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (>38⁰C)?
  4. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?
  5. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

  • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
  • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt.Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.
  • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
  • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
  • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team-KvPA