Mooie tanden

Beauty is in the eye of the beholder...

23 Wat is een mooie lach? Natuurgetrouw, of stralend wit? Een beetje scheef, of kaarsrecht? De schoonheid van een lach kan maar door één iemand worden bepaald en dat bent u zelf. Daarom besteden de restauratief tandartsen van de KvPA veel tijd aan het doorspreken van uw wensen. Met behulp van professionele foto's en video in de KvPA studio en een digitale analyse van uw lach kunnen wij uw wensen tot in detail omzetten in een prachtig eind resultaat dat past bij uw gezicht en wat u wil uitstralen.

Klik hier voor het het resultaat van eerdere behandelingen.

Wat kan de KvPA voor mijn lach betekenen? 

Waarom kunt u in iedere winkel uw aankoop vooraf passen, maar is het bij de tandarts altijd maar afwachten hoe het eindresultaat is? Dit behoort op de KvPA definitief tot het verleden! Met behulp van een TrySmile video kunnen wij u vooraf laten zien wat een nieuwe lach voor u kan betekenen. 

Facings, kronen, bleken, tandvleeschirurgie en implantaten behoren allemaal tot de behandelmogelijkheden. De hoogste prioriteit van de KvPA ligt bij duurzaam behoud van de tanden en kiezen. Daarom zal altijd gekozen worden voor een behandeling met het meeste behoud van eigen tandweefsel. Dankzij de nieuwste technieken kan gelukkig zelfs met het sterke porselein worden gewerkt, zonder dat er veel van de tanden hoeft te worden afgeslepen.

5

Beste patiënt.

De KvPA is een gespecialiseerde kliniek. Ons team draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Zoals u weet hanteert onze praktijkaltijd al zeer hoge hygiëne- en infectiepreventieregels. In toevoeging hebben wij extra strenge (hygiëne)maatregelen doorgevoerdzodat u weer met een gerust hart naar de praktijk kan komen.

U ALS PATIENT

U bent als patiënt van harte welkom in de kliniek indien u alle onderstaande vragen uit de CORONA-Anamnese met ‘NEE’ kunt beantwoorden:

  1. Bent u positief getest op corona en <2 weken genezen?
  2. Heeft u nú huisgenoten/ gezinsleden met (mogelijk) corona?
  3. Heeft u nú, ≤ 2 weken, één of meer van de volgende symptomengehad:verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn,benauwdheid, koorts (>38⁰C)?
  4. Bent u in (verplichte) thuisisolatie?
  5. Woont u in een verpleeghuis met ouderen of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

WIJ ATTENDEREN U GRAAG OP ONZE VOLGENDE RICHTLIJNEN

  • Mocht u vlak voor uw afspraak tóch ziekteverschijnselen vertonen die gerelateerd zijn aan Covid-19, dan verzoeken wij u uw afspraak alsnog te annuleren.
  • Bij aankomst in de KvPA wordt u door onze gastvrouw ontvangen die een korte Corona-anamnese met u doorneemt.Tevens neemt zij op afstand uw temperatuur op. Voor bovenstaande anamnese verwachten wij ongeveer 10 minuten nodig te hebben. Wacht u s.v.p. in de auto of buiten tòt 10 minuten voor uw afspraak.
  • Er is (in principe) geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.
  • Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de poetsruimte.
  • Tenslotte vragen wij u om alléén naar uw afspraak te komen (zonder begeleiding en/of kinderen). Eventueel kan uw begeleider in de auto of buiten wachten.

We zetten vol in op kwalitatieve mondzorg onder veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer (gezond) in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team-KvPA