Endodontoloog Marga Ree naar KvPA

02-05-2022

Wij zijn zeer blij met de komst van Marga Ree, die het team van de Kliniek voor  Parodontologie  Amsterdam (KvPA) komt versterken. Zij heeft als endodontoloog (NVVE) internationale bekendheid verworven op het gebied van tandletsels en het restaureren van endodontisch behandelde elementen.

Marga Ree heeft 40 jaar lang haar eigen praktijk gevoerd, waarvan de laatste 20 jaar een verwijspraktijk voor endodontologie. Ze heeft nu besloten om haar expertise en jarenlange praktijkervaring voor de KvPA in te zetten om (complexe) wortelkanaalbehandelingen en endodontische microchirurgie uit te voeren in een multidisciplinair team.

Marga Ree studeerde in 1979 af als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde in 2001 haar MSc titel in de endodontologie. Zij is een veelgevraagd spreker op congressen in binnen– en buitenland en heeft inmiddels meer dan 250 lezingen en hands-on cursussen gegeven in zeker 30 landen over de hele wereld. Zij is eerste auteur van een groot aantal artikelen in nationale en internationale tijdschriften. Als mede auteur heeft zij ook een bijdrage geleverd aan diverse boeken over endodontologie en restauratieve tandheelkunde. 

Wij verwelkomen uw patiënten met endodontologische problemen graag. Vanaf 1 mei aanstaande kunt u uw patiënt telefonisch (collegiaal nr. 020-646.46.92 ) , via onze website www.kvpa.nl of via zorgmail.nl0004@kvpa.nl verwijzen. Wij zien uit naar een fijne samenwerking !

 

KvPA-Team